WEDSTRIJD Herstal Turcs Futsal - Futsal Hasselt  3 - 9  (2-4)

DATUM 29-03-2013  21:15

DOELPUNTEN 4’ Willems (0-1), 5’ Guillen (1-1), 5’ Giuliano (2-1), 6’ R. Dahbi (2-2), 7’ Di Marco (2-3), 10’ Papanicolaou (2-4), 27’ Gilis (2-5), 33’ Papanicolaou (2-6), 35’ A. Saglam (3-6), 37’ R. Dahbi (2-7), 38’ Ciarlo (3-8) en 38’ R. Dahbi (3-9).

VERSLAG Wie te laat arriveerde, miste van het dozijn treffer al de helft, want in het eerste kwart vielen er zes doelpunten te noteren (2-4). Nochtans was er na vijf minuten al een bijsturing door coach N. Papanicolaou nodig want toen leidden de Luikenaars al met 2-1. Bovendien had doelman Benetti al enkele miraculeuze reddingen uit zijn mouwen moeten schudden. Ook de tweede helft begon in sneltreinvaart. Hasselt speelde kundig naar een 2-6. Een tegentreffer deerde hen niet. Toen coach Janssen met vliegende doelman liet acteren, dikten de bezoekers nog vlotjes aan tot 3-9.